Meny
Meny

Tandläkare till Lund

Lund Smile Tandvård Sista ansökningsdag: 2021-06-20

Bredgatan 5F i centrala Lund.

Nu söker vi ytterligare en allmäntandläkare till vårt kompetenta och erfarna tandvårdsteam i Lund. På kliniken i Lund bedriver vi allmäntandvård och specialisttandvård inom pedodonti. Sedan 2 år tillbaka hittar du oss i nyrenoverade lokaler i vårt eget hus på en av innergårdarna mitt i stan. Vi har 6 behandlingsrum, modern utrustning och arbetar med digitala scanners. Smile Tandvård har flera kliniker i Skåne och som tandläkare inom Smile blir du en del av ett större nätverk.

Anställningsform och tillträde
Tillsvidareanställning på 80–100%, start enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt.

Ett urval av dina arbetsuppgifter
Som allmäntandläkare inom Smile är du teamets specialist i oral diagnostik och ansvarar för att arbetet som utförs är patientsäkert och följer god kvalité. En viktig del i ditt arbete tillsammans med din tandsköterska är att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla åldrar. Du utför allt från vanliga undersökningar till akut tandvård och mer avancerade behandlingar. Ett stort fokus i denna roll är att arbeta med protetik.

På kliniken har vi regelbundet gemensamma klinik- och terapimöten där du får möjlighet till gemensam diskussion och reflektion. Du blir en av tre allmäntandläkare på kliniken.  

Din kompetens och dina personliga egenskaper
Du har en svensk tandläkarlegitimation och gärna några års erfarenhet inom yrket. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med protetik. Vi använder oss av journalsystemet Frenda och det är meriterande om du har erfarenhet från det. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. 

För att trivas hos oss är du en social och ödmjuk person som arbetar med att ha patientens behov i fokus. Vi arbetar med en god känsla för service på ett förtroendeingivande sätt. Vi söker dig som är driven, ambitiös och beredd att göra det lilla extra för kliniken och för dina patienter.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt bidra med ditt engagemang. 

Är det dig vi söker?
Skicka då in din ansökan via vår hemsida, karriar.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är 20 juni. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Emma Appelgren emma.appelgren@smile.se.

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?
Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 800 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Läs mer om oss på vår karriärssida https://karriar.smile.se/.