Meny
Meny

Tandhygienist till Sandviken (fd Sandvikens Implantatklinik)

Sandviken Smile Tandvård Sista ansökningsdag: 2021-06-30

Smiles klinik i Sandviken, Gävlevägen 72B

Vi söker en tandhygienist till vår klinik i Sandviken, tidigare känd som Sandvikens Implantatklinik. Kliniken har bedrivit tandvård i 29 år och förutom allmäntandvård har vi profilerat oss mot implantatprotetik med både kirurgi och protetik, men har självklart även ett stort fokus på förebyggande tandvård. Vi ger våra patienter en fullständig tandvård på alla områden vilket vi lyckas med genom att ständigt utvecklas och vidareutbildas i teamet.

Kliniken består av nio behandlingsrum i helt nya och fräscha lokaler.

Anställningsform och tillträde

Tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.

Ett urval av dina arbetsuppgifter

Förebyggande tandvård är en viktig del i vårt erbjudande och som tandhygienist har du en viktig roll i detta. Du arbetar med sedvanliga tandhygienistuppgifter men även med estetiska behandlingar såsom tandblekning. Du utför behandlingar på vuxenpatienter och arbetar löpande med din tidbok för att säkerställa att den är optimalt bokad.

Din kompetens och dina personliga egenskaper

Du är legitimerad tandhygienist och har gärna några års erfarenhet inom yrket. Du är trygg med arbete i journalsystem och har god datorvana, samt har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i våra rekryteringar.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi arbetar med modern utrustning och den senaste tekniken, och som tandhygienist hos oss har du möjlighet att ge den bästa kvalitativa vården till dina patienter. Tillsammans på kliniken bidrar varje medarbetare till klinikens lagkänsla och goda arbetsmiljö.

Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt att bidra med ditt engagemang.

Är det dig vi söker?

Skicka då in din ansökan via vår hemsida, https://karriar.smile.se/. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är 30 juni 2021. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Lotta Sales lotta.sales@smile.se eller HR Linnea Bjäräng, linnea.bjarang@smile.se.

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?

Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 800 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Läs mer om oss på vår karriärssida https://karriar.smile.se/.