Meny
Meny

Tandsköterska i team service till Jönköping City

Jönköping Smile Tandvård Sista ansökningsdag: 2021-07-04

Södra Strandgatan 5, Jönköping.

Smiles fina klinik i centrala Jönköping söker nu en ny stjärna! Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och vill arbeta i vår reception i team service. Vi erbjuder dig en varierad roll där du både kommer att arbeta i vår reception samt som tandsköterska på rum vid behov.

Du kommer att vara del i ett engagerat och trevligt team om 23 medarbetare som dagligen arbetar för att ge våra patienter fina tandvårdsupplevelse och högkvalitativ tandvård.

Anställningsform och tillträde
Tillsvidareanställning på heltid med önskvärd start den 1 september eller enligt överenskommelse.

Ett urval av dina arbetsuppgifter
Som medarbetare i team service arbetar du i receptionen vilket innebär ett varierat arbete, alltid med patienten och service i fokus. Du kommer att vara patientens första kontakt på kliniken och du har därmed en viktig roll för att skapa trygghet och relation i förhållande till patienten. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att kalla patienter, receptionsarbete, sterilarbete och administration. Du kommer även att arbeta kliniskt som tandsköterska vid behov.

Din kompetens och dina personliga egenskaper
Du är utbildad tandsköterska och van vid arbete i journalsystem. I rollen som medarbetare i team service ser vi gärna att du tycker om att hantera många saker samtidigt och brinner för att ge högsta kundservice. Att ha en god datorvana är en fördel. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i våra rekryteringar. För att trivas hos oss är du en social och ödmjuk person. Vi arbetar med en god känsla för service på ett förtroendeingivande sätt. Tillsammans på kliniken bidrar varje medarbetare till klinikens lagkänsla och goda arbetsmiljö.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt att bidra med ditt engagemang.

Låter det som en tjänst för dig?
Skicka då gärna in din ansökan via vår hemsida, karriar.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är den 4 juli 2021. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Regionchef Pernilla Oskarsson, pernilla.oskarsson@smile.se eller People Partner Kristina Lagerbäck, kristina.lagerback@smile.se.

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?
Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 800 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Läs mer om oss på vår karriärssida https://karriar.smile.se/.