Meny
Meny

Ortodontiassistent till Västerås

Västerås Smile Tandvård Sista ansökningsdag: 2021-12-20

Smiles klinik på Källgatan 14, Västerås. 

Vi söker nu en engagerad ortodontiassistent som vill stötta vår ortodontiverksamhet. 

Du kommer att bli en del av ett härligt team på en av Smiles största kliniker. Kliniken har 17 behandlingsrum och 29 medarbetare. Kliniken bedriver allmäntandvård samt specialisttandvård inom ortodonti. Vill du vara med och skapa Sveriges bästa tandvård är det här rätt arbetsplats för dig. 

Anställningsform och tillträde 

Tillsvidareanställning på 50 - 100% med start enligt överenskommelse.  

Ett urval av dina arbetsuppgifter 

Som ortodontiassistent hos oss arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter såsom assistans och eget patientarbete. Vi har ett långt framskridet delegerat arbetssätt på kliniken. Även vissa administrativa uppgifter kan förekomma. 

Din kompetens och dina personliga egenskaper 

Du är utbildad ortodontiassistent och är självgående i din yrkesroll. Du är trygg med arbete i journalsystem och har god datorvana. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i våra rekryteringar. För att trivas hos oss är du en social och ödmjuk person som sätter patientens behov i centrum. Du är dessutom flexibel och har ett stort engagemang för dina patienter. För oss är det viktigt att du är servicefokuserad och ger ett lugnt och förtroendegivande intryck. 

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt att bidra med ditt engagemang 

Är det dig vi söker? 

Skicka då in din ansökan via vår hemsida, https://karriar.smile.se/. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är 20 december 2021. Vänta därför inte med din ansökan. 

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Marie Ensparre, marie.ensparre@smile.se eller HR Linnea Bjäräng, linnea.bjarang@smile.se   

Vilka är Smile och vad erbjuder vi? 

Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 800 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Läs mer om oss på vår karriärssida https://karriar.smile.se/