Meny
Meny

Tandläkare till Amhult

Göteborg Smile Tandvård Sista ansökningsdag: 2021-12-15

Flygledarevägen 1, Torslanda.

Den 1 september 2021 blev Amhult Tandläkarna en del av Smile tandvård. Kliniken har fina lokaler i centrala Torslanda med kommunal kommunikation precis runt hörnet. Vi är en personlig klinik med 7 anställda som dagligen arbetar för att erbjuda våra patienter högkvalitativ tandvård samt en fin upplevelse, och nu söker vi en ytterligare tandläkare till teamet.

Anställningsform och tillträde
Tillsvidareanställning på 100% med start enligt överenskommelse.

Ett urval av dina arbetsuppgifter
Som allmäntandläkare inom Smile är du teamets specialist i oral diagnostik och ansvarar för att arbetet som utförs är patientsäkert och följer god kvalité. En viktig del i ditt arbete tillsammans med din tandsköterska är att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla åldrar. Du utför allt från vanliga undersökningar till akut tandvård och mer avancerade behandlingar.

På kliniken har vi regelbundet gemensamma klinik- och terapimöten där du får möjlighet till gemensam diskussion och reflektion. Genom detta har du möjlighet till stor påverkan och utveckling av din arbetsplats tillsammans med dina kollegor.

Din kompetens och dina personliga egenskaper

Du är legitimerad tandläkare med några års erfarenhet inom yrket. Är du nyexaminerad har vi möjlighet att erbjuda vårt traineeprogram vilket vi gärna berättar mer om i det fall du går vidare i processen. Du är trygg med arbete i journalsystem och har god datorvana. Det är meriterande om du har erfarenhet från journalprogrammet Frenda. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. 

För att trivas hos oss är du en social och ödmjuk person som alltid har patientens behov i fokus. Vi arbetar med en god känsla för service på ett förtroendeingivande sätt. Vi har ett tätt samarbete i våra team där vi värdesätter prestigelöshet. Vi arbetar med modern utrustning och den senaste tekniken och som tandläkare hos oss har du möjlighet att ge den bästa kvalitativa vården till dina patienter.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt bidra med ditt engagemang. 

Är det dig vi söker?
Skicka då in din ansökan via vår hemsida, karriar.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är 15 december 2021. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Jessicka Dahlsjö jessicka.dahlsjo@smile.se  eller People Partner kristina.lagerback@smile.se

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?
Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Läs mer om oss på vår karriärssida https://karriar.smile.se/.