Meny
Meny

Digital Analyst till Smile Tandvård

Stockholm Smile Tandvård Sista ansökningsdag: 2021-12-25

Gustavslundsvägen 151E, våning 7, 16751 Bromma.

Brinner du för digital marknadsföring och digital analys? Nu har du möjligheten att ta dig an en bred roll där du får utveckla och förbättra Smile Tandvårds digitala marknadskanaler. Smile Tandvård är inne i en fantastisk tillväxtresa och vi letar efter dig som vill vara med på vår resa!

Vi tror att en viktig framgångsfaktor för att lyckas med den digitala utvecklingen är att både ha en helhetsbild och detaljkunskap över kundresan och leadsgenereringen i verksamheten. Därför breddar vi nu marknadsteamet med en Digital Analyst. Har du grymma kunskaper i SEO, SEM och Paid social, och vill samtidigt vara del i ett växande marknadsteam med stor möjlighet att påverka? Då är det här rätt tjänst för dig.

Tjänsten är placerad på Smilekontoret i Alvik, Stockholm. Vi är en servicefunktion som finns till för våra kliniker runt om i hela Sverige. Vi är ett härligt gäng på 25 kollegor som samarbetar dagligen. För rätt person går det också bra att arbeta delvis på distans.

Anställningsform och tillträde
Tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse.

Ett urval av dina arbetsuppgifter

  • Skapa, koordinera, optimera och följ upp digitala kampanjer (med fokus på paid social och paid search)
  • Rapportera och analysera definierade KPI:er.
  • Optimera innehåll och identifiera bäst presterande digitalt och socialt medieinnehåll
  • Ansvara för SEO-arbetet på smile.se utifrån uppsatta mål och strategier
  • Samla in och analysera kvantitativa och kvalitativa data från digitala kampanjer.
  • Löpande mäta och rapportera konverteringar i förhållande till lead generation
  • Vara en viktig kugge i arbetet att införa avancerad tracking och marketing automation
  • Konfigurera Google Analytics för måluppföljning och tracking

Din kompetens och dina personliga egenskaper
Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning och gärna ca två års erfarenhet av att arbeta med digital analys/marknadsföring där du med bevisad framgång har drivit ovanstående aktiviteter. Du har erfarenhet av att arbeta strukturerat i Facebook Ads- och Business Manager samt i Google Ads och har kunskap av att sätta upp, analysera och utveckla annonsering i verktygen. Du har erfarenhet av uppföljning och analys av försäljning, trafik, konvertering och AB-tester. Du har goda kunskaper i Google Analytics, Google Data Studio och andra relevanta verktyg för webboptimering.

Utöver detta har du har en datadriven och analytisk inställning med en god förmåga att omsätta dataanalys till insiktsbaserade aktiviteter som ökar konverteringar. Det är ett plus om du har kunskaper i trackingimplementation, har erfarenhet av att arbeta tillsammans med utvecklare samt även har praktiska kunskaper i Wordpress och Adobe Creative Suite. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Som person är du strukturerad och van vid att arbeta självständigt. Du har en självgående och positiv inställning och drivs av att ständigt förbättra ditt arbetssätt. Du trivs lika bra i ett kreativt möte med resten av marknadsteamet som i att praktiskt genomföra och följa upp olika aktiviteter. Du är en problemlösare med god analytisk förmåga och ett gott sinne för hur detaljer hänger ihop med helheten. Du ser fram emot att arbeta i ett växande team som hjälper och stöttar varandra till framgång och drivs av att bidra till en positiv förändring.

Låter det spännande?
Roligt! Skicka då in din ansökan via vår hemsida, karriar.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är 17 december 2021. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår marknadschef Susanne Hultén på susanne.hultén@smile.se eller vår Projektledare Marknad Sandra Eriksson på sandra.eriksson@smile.se

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?
Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Läs mer om oss på vår karriärssida https://karriar.smile.se/.