Meny
Meny

Tandsköterska och klinikkoordinator till Trelleborg

Trelleborg Smile Tandvård Sista ansökningsdag: 2021-12-10

Smiles klinik i Trelleborg, Algatan 71.

Smile Trelleborg söker nu en noggrann, positiv och engagerad tandsköterska till teamet. Vi söker dig som vill ha en delad tjänst där du framförallt assisterar en eller flera av våra tandläkare på rum men också arbetar med administrativa arbetsuppgifter.

Kliniken ligger centralt med en kort promenad från goda kommunikationer till hela Skåne. Vi bedriver allmäntandvård och specialisttandvård inom ortodonti. Vi har ett mycket kompetent och engagerat team på 25 medarbetare. Kliniken är modernt utrustad, ljus och fräsch och ger goda förutsättningar för vår personal och våra patienter att trivas.

Anställningsform och tillträde
Tillsvidareanställning på heltid med en sysselsättningsgrad om 100%. Start enligt överenskommelse.

Ett urval av dina arbetsuppgifter
Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en eller flera tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs. Utöver rollen som tandsköterska kommer du att arbeta administrativt och stötta klinikens Platschef i dennes dagliga arbete. Exempel på arbetsuppgifter är schemaläggning, registrering och koordinering av frånvaro, fakturering etc. Vi söker dig som önskar en kombinerad tjänst och som tycker om att göra det lilla extra både för patienten och för dina kollegor på kliniken.

Vi arbetar i teamtandvård med självständigt patientarbete, vilket bland annat innebär delegerat arbete med patient, sterilarbete och administrativt arbete.

Din kompetens och dina personliga egenskaper
Du är utbildad tandsköterska och har gärna några års erfarenhet inom yrket. Du är van att assistera allmäntandläkare och är självgående i din yrkesroll. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet från att arbeta med administrativa arbetsuppgifter inom tandvården. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift. Vi använder oss av journalsystemet Frenda.

Vi söker dig som är relationsskapande, lojal och flexibel i ditt arbete och som är beredd att ta ett stort ansvar tillsammans med klinikens platschef för att driva kliniken framåt på bästa sätt. Ni tillsammans ser till så att medarbetarna trivs och utvecklas tillsammans.

Är det dig vi söker?
Skicka gärna in din ansökan, det gör du enkelt via vår karriärsida; karriar.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är 10 december 2021. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Rebecca Tolérus på rebecca.tolerus@smile.se eller HR BP Camilla Lundberg på camilla.lundberg@smile.se.

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?
Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 800 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Läs mer om oss på vår karriärssida https://karriar.smile.se/.