Meny
Meny

Odontologiskt ansvarig tandläkare till Falköping

Falköping Smile Tandvård Sista ansökningsdag: 2022-10-04

Smiles klinik i Falköping, Tandläkarhuset, Högarensgatan 1.

Är du vår blivande kollega i Falköping? Vi söker nu en odontologiskt ansvarig tandläkare till vår fina klinik mitt i stan. Här jobbar vi i en familjär miljö med tätt samarbete i teamet.

Kliniken ligger centralt i stan och tio minuter från tågstationen med pendlingsavstånd till Skövde, Jönköping och Alingsås. Totalt arbetar det sju engagerade medarbetare på kliniken, det finns 4 behandlingsrum och den är utrustad med OPG och intraoral scanner. Här bedrivs allmän - och specialisttandvård och vi arbetar dagligen för att ge våra patienter en bra upplevelse och god vård.

Anställningsform och tillträde
Tillsvidareanställning 100 % med start enligt överenskommelse.

Ett urval av dina arbetsuppgifter
Som allmäntandläkare inom Smile är du teamets specialist i oral diagnostik och ansvarar för att arbetet som utförs är patientsäkert och följer god kvalité. En viktig del i ditt arbete tillsammans med din tandsköterska är att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla åldrar. Du utför allt från vanliga undersökningar till akut tandvård och mer avancerade behandlingar. Som odontologiskt ansvarig tandläkare har du även ansvar över den odontologiska verksamheten på kliniken.

På kliniken har vi regelbundet gemensamma klinik- och terapimöten där du får möjlighet till gemensam diskussion och reflektion. Genom detta har du möjlighet till stor påverkan och utveckling av din arbetsplats tillsammans med dina kollegor.

Din kompetens och dina personliga egenskaper
Du är legitimerad tandläkare med flera års erfarenhet inom yrket. Vi använder oss av journalsystemet Frenda och det är meriterande om du har erfarenhet från det. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. 

För att trivas hos oss är du en social och ödmjuk person som alltid har patientens behov i fokus. Vi arbetar med en god känsla för service på ett förtroendeingivande sätt. Vi har ett tätt samarbete i våra team där vi värdesätter prestigelöshet. Vi arbetar med modern utrustning och den senaste tekniken och som tandläkare hos oss har du möjlighet att ge den bästa kvalitativa vården till dina patienter.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt bidra med ditt engagemang. 

Är det dig vi söker?
Skicka då in din ansökan via vår hemsida, karriar.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är den 4 oktober 2022.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Erjona Halitaj, erjona.halitaj@smile.se eller HR BP John Björklöf Werner john.bjorklof-werner@smile.se.

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?
Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Läs mer om oss på vår karriärssida https://karriar.smile.se/.