Meny
Meny

Tandhygienist till Ystad

Ystad Smile Tandvård Sista ansökningsdag: 2021-12-20

Liregatan 2, 271 42 Ystad.

För exakt ett år sedan, i november 2020 blev Ytic tandreglering en del av Smile Tandvård och det är glädjande att vi nu har en fin klinik även i Ystad. Kliniken fokuserar på specialisttandvård inom Ortodonti men kommer inom kort även att erbjuda allmäntandvård. Vi har precis kommit i mål med rekryteringen av en erfaren allmäntandläkare som ser fram emot att sätta Smile på kartan även inom allmäntandvård i Ystad. Är du tandhygienist med några års erfarenhet och vill vara med från starten på denna resa? Då är det dig vi söker!

Du kommer att bli en del av ett engagerat team med hjärtat på det rätta stället. Idag arbetar det 7 kollegor på kliniken och vi hoppas kunna bli fler i framtiden. Kliniken ligger centralt i Ystad med närhet till goda kommunikationer till hela Skåne.

Anställningsform och tillträde
Tillsvidareanställning med sysselsättningsgrad och startdatum enligt överenskommelse för rätt person och med hänsyn till eventuell uppsägningstid.  

Ett urval av dina arbetsuppgifter
Förebyggande tandvård är en viktig del i vårt erbjudande och som tandhygienist har du en viktig roll i detta. Du arbetar med sedvanliga tandhygienistuppgifter men även med estetiska behandlingar såsom tandblekning. Du utför behandlingar på både barn- och vuxenpatienter och arbetar löpande med din tidbok för att säkerställa att den är optimalt bokad.

Det kan till en början också vara aktuellt att assistera tandläkaren samt administrativa uppgifter.

På kliniken har vi regelbundet klinik- och terapimöten där du får möjlighet till gemensam diskussion och reflektion. Som tandhygienist arbetar du självständigt på rum men du samarbetar nära med de andra tandhygienisterna på kliniken.

Din kompetens och dina personliga egenskaper
Du är legitimerad tandhygienist och har gärna några års erfarenhet inom yrket. Vi använder oss av journalsystemet Frenda och det är meriterande om du har erfarenhet från det men inget krav. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift.

För att trivas hos oss är du en social och ödmjuk person som alltid har patientens behov i fokus. Vi arbetar med en god känsla för service på ett förtroendeingivande sätt. Vi arbetar med modern utrustning och den senaste tekniken och som tandhygienist hos oss har du möjlighet att ge den bästa kvalitativa vården till dina patienter.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor inom Smile i skåne. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt att bidra med ditt engagemang.

Låter det intressant?
Skicka då in din ansökan via vår hemsida, https://karriar.smile.se/. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är 20 december 2021. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Rebecca Tolérus på rebecca.tolerus@smile.se eller HR BP Camilla Lundberg på camilla.lundberg@smile.se.

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?
Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Läs mer om oss på vår karriärssida https://karriar.smile.se/.