Meny
Meny

Tandsköterska till Malmö

Malmö Smile Tandvård Sista ansökningsdag: 2021-12-20

Vi söker nu en tandsköterska till två av våra kliniker i Malmö. En av Smiles erfarna och omtyckta tandläkare kommer från årsskiftet att arbeta på två av våra tre kliniker i Malmö och nu söker vi dig som är intresserad av att tillsammans med tandläkaren bilda ett vinnande team!

Vi erbjuder dig möjligheten till en delad tjänst på klinikerna; Smile Malmö City och Smile Malmö Slottsstaden där du följer din tandläkares schema. Ni blir en del av två kliniker och får på så sätt ett stort nätverk inom Smile i Malmö. Vi bedriver allmäntandvård av högsta kvalitet på våra kliniker och du kommer att bli en del av två erfarna, kompetenta och trevliga team. 

Anställningsform och tillträde
Tillsvidareanställning, med en sysselsättningsgrad om 80–100%. Start enligt överenskommelse men önskvärt i januari.

Ett urval av dina arbetsuppgifter
Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs.

Vi arbetar i teamtandvård med självständigt patientarbete, vilket bland annat innebär delegerat arbete med patient, sterilarbete och administrativt arbete.

Din kompetens och dina personliga egenskaper
Du är utbildad tandsköterska och har gärna några års erfarenhet inom yrket. Du är van att assistera allmäntandläkare och är självgående i din yrkesroll. Vi använder oss av journalsystemet Frenda och det är meriterande om du har erfarenhet från det. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift.

För att trivas hos oss är du en social och ödmjuk person som alltid sätter patientens behov i fokus. Vi arbetar med en god känsla för service på ett förtroendeingivande sätt. Tillsammans på kliniken bidrar varje medarbetare till klinikens lagkänsla och goda arbetsmiljö.

Är det dig vi söker?
Skicka då in din ansökan enkelt via vår hemsida, karriar.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är 20 december 2021. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef för Smile Slottsstaden Karolina Lönnerberg på karolina.lonnerberg@smile.se eller HR BP Camilla Lundberg på camilla.lundberg@smile.se.

Hoppas vi hörs!

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?
Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Läs mer om oss på vår karriärssida https://karriar.smile.se/.