Meny
Meny

Vikarierande Tandsköterska till Sandviken

Sandviken Smile Tandvård Sista ansökningsdag: 2021-12-17

Vikarierande Tandsköterska till Sandviken
Smiles klinik i Sandviken, Gävlevägen 72A.

Vi söker en vikarierande tandsköterska till vår klinik i Sandviken, tidigare känd som Sandvikens Implantatklinik. Kliniken har bedrivit tandvård i 29 år och förutom allmäntandvård har vi profilerat oss mot implantatprotetik med både kirurgi och protetik, men har självklart även ett stort fokus på förebyggande tandvård. Vi ger våra patienter fullständig tandvård på alla områden vilket vi lyckas med genom att ständigt utvecklas och vidareutbildas i teamet.

Kliniken består av nio behandlingsrum i helt nya och fräscha lokaler där ett härligt team på 16 medarbetare jobbar. Kliniken har i dagsläget en arbetskraft på fyra tandläkare, fyra tandhygienister och åtta tandsköterskor där vi nu letar efter ytterligare en stjärna!

Anställningsform och tillträde
Visstidsanställning på 75 – 100 % med önskat startdatum den 1 april eller enligt överenskommelse.

Ett urval av dina arbetsuppgifter
Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs.

Vi arbetar i teamtandvård med självständigt patientarbete, vilket bland annat innebär delegerat arbete med patient, sterilarbete och administrativt arbete.

Din kompetens och dina personliga egenskaper
Du är utbildad tandsköterska och har gärna några års erfarenhet inom yrket men detta är inget krav. Du är van att assistera allmäntandläkare och är självgående i din yrkesroll. Du är trygg med arbete i journalsystem och har god datorvana.  Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att jobba i reception samt assisterat vid olika behandlingar så som operationer och protetik.

För att trivas hos oss är du en social och ödmjuk person som alltid sätter patientens behov i fokus. Vi arbetar med en god känsla för service på ett förtroendeingivande sätt. Tillsammans på kliniken bidrar varje medarbetare till klinikens lagkänsla och goda arbetsmiljö. För tjänsten är det viktigt att kunna arbeta delegerat samt ha god kundserviceförmåga, kommunikation och samarbetsförmåga.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt att bidra med ditt engagemang.

Är det dig vi söker?
Skicka då in din ansökan enkelt via vår hemsida, karriar.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är 17 december 2021. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Maria Landström, mia.landstrom@smile.se eller HR Tobias Seger, tobias.seger@smile.se.

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?
Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Läs mer om oss på vår karriärssida https://karriar.smile.se/.