Meny
Meny

Tandhygienist till Söderhamn

Söderhamn Smile Tandvård Sista ansökningsdag: 2022-05-22

Oxtorgsgatan 23, 826 23 Söderhamn.

Det är med stor glädje vi kan meddela att Smile nu även finns i Söderhamn. Den 1 december blev Christina Danielsson Tandläkarteam en del av Smile Tandvård och nu heter kliniken Smile Tandvård Söderhamn.Kliniken har fina lokaler på bästa läget på Oxtorgsgatan 23 i centrala Söderhamn, ett kvarter från gratis parkering på Rådhustorget.

Kliniken växer och vi söker nu en tandhygienist till vårt kompetenta och erfarna team. Idag finns det två tandläkare, två tandsköterskor, en tandhygienist och en receptionist på kliniken. Vi vill nu bygga ett nytt tandvårdsteam på kliniken och därför rekrytera ytterligare en tandläkare, en tandhygienist och en tandsköterska. Här får du möjlighet att vara med från starten i Smile och därmed bli en viktig nyckelperson på kliniken.

Anställningsform och tillträde
Tillsvidareanställning med 100% tjänstgöringsgrad med tillträde enligt överenskommelse.

Ett urval av dina arbetsuppgifter
Förebyggande tandvård är en viktig del i vårt erbjudande och som tandhygienist har du en viktig roll i detta. Du arbetar med sedvanliga tandhygienistuppgifter men även med estetiska behandlingar såsom tandblekning. Du utför behandlingar på både barn- och vuxenpatienter och arbetar löpande med din tidbok för att säkerställa att den är optimalt bokad.

På kliniken har vi regelbundet klinik- och terapimöten där du får möjlighet till gemensam diskussion och reflektion. Som tandhygienist arbetar du självständigt på rum men du samarbetar nära med de andra tandhygienisterna på kliniken.

Din kompetens och dina personliga egenskaper
Du är legitimerad tandhygienist och har gärna några års erfarenhet inom yrket. Vi använder oss av journalsystemet Frenda och det är meriterande om du har erfarenhet från det men inget krav. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift.

För att trivas hos oss är du en social och ödmjuk person som alltid har patientens behov i fokus. Vi arbetar med en god känsla för service på ett förtroendeingivande sätt. Vi arbetar med modern utrustning och den senaste tekniken och som tandhygienist hos oss har du möjlighet att ge den bästa kvalitativa vården till dina patienter.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor inom Smile. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt att bidra med ditt engagemang.

Låter det som en tjänst som passar dig?
Skicka då gärna in din ansökan via vår hemsida, karriar.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är den 22 maj 2022. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Camilla Erneback på camilla.erneback@smile.se på eller HR Linnea Bjäräng linnea.bjarang@smile.se

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?
Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 900 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Läs mer om oss på vår karriärssida https://karriar.smile.se/.