Meny
Meny

Specialisttandläkare inom Pedodonti till Smile Specialisttandvård Malmö

Malmö Smile Tandvård Sista ansökningsdag: 2022-09-30

Carl Gustafs väg 46, 214 21 Malmö.

I början på året slåg vi upp dörrarna för Smiles nya Specialistklinik i Malmö. All specialisttandvård som förut bedrevs på Smiles kliniker i Malmö flyttade in på kliniken Smile Södervärn och kliniken kallas idag för Smile Specialisttandvård Malmö. Vi är idag stolta över att kunna erbjuda vår patienter specialisttandvård inom endodonti, protetik, parodontologi och pedodonti samt käkkirurgi samlat under ett tak.

Missa inte möjligheten att vara med från starten av vår nya specialistklinik. Redan nu ser vi ett ökat behov av fler specialister till kliniken och köerna inom Pedodontin ökar ständigt. Vi söker därför ytterligare en specialisttandläkare inom Pedodonti. Du kommer att samarbeta nära de andra två pedodontistteamen på kliniken samt de andra specialisttandläkarna. 

Kliniken ligger centralt på Södervärn, centralt i Malmö med goda buss-/tåg- och bilförbindelser till hela Skåne.

Anställningsform och tillträde
Tillsvidareanställning med start och tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse.

Ett urval av dina arbetsuppgifter
Som Specialisttandläkare inom Pedodonti på Smile leder du ett tandvårdsteam och ansvarar du för att arbetet ni utför är patientsäkert och följer god kvalité. Som pedodontist hos oss får du arbeta med hela kompetensen för en pedodontist, du kommer att arbeta med avancerade behandlingar vilket innebär planering tillsammans med övriga specialister, behandling och uppföljning. Du ansvarar för att vårt remissflöde blir hanterat, både externa och interna.

På klinikerna har vi regelbundet gemensamma klinik- och terapimöten där du får möjlighet till gemensam diskussion och reflektion. Genom detta har du möjlighet till stor påverkan och utveckling av din arbetsplats och dina kollegor.

Din kompetens och dina personliga egenskaper
Vi söker dig som är genuint intresserad av pedodonti och vill utveckla dina kunskaper inom området. Du är legitimerad tandläkare med specialistlegitimation inom ämnesområdet pedodonti. Vi använder oss av journalsystemet Frenda och det är meriterande om du har erfarenhet från det. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.

För att trivas hos oss är du en social och ödmjuk person som alltid har patientens behov i fokus. Vi arbetar med en god känsla för service på ett förtroendeingivande sätt. Vi har ett tätt samarbete i våra team där vi värdesätter prestigelöshet. Vi arbetar med modern utrustning och den senaste tekniken och som specialisttandläkare hos oss har du möjlighet att ge den bästa kvalitativa vården till dina patienter.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt bidra med ditt engagemang. 

Låter det intressant?
Skicka då in din ansökan via vår hemsida, karriar.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är den 30 september 2022. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Caroline Mansell på caroline.mansell@smile.se.

Hoppas vi hörs!

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?
Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Läs mer om oss på vår karriärssida https://karriar.smile.se/