Meny
Meny

Tandläkare till Kungshustandläkarna - Smile Tandvård / Stockholm

Stockholm Smile Tandvård Sista ansökningsdag: 2022-09-30

Smile fortsätter att expandera i Stockholm och det är med stor glädje vi kan meddela att sedan den 1 september 2022 är Kungshustandläkarna en del av Smile Tandvård. Tandläkarna Ivonne Grants, Anders Malmberg och Peter Malmberg har under många år framgångsrikt byggt upp Kungshustandläkarna, en av Stockholms ledande privata tandvårdskliniker. Idag är vi sammanlagt 10 medarbetare på kliniken och vi planerar att växa.

Nu söker vi ytterligare en kompetent tandläkare som vill vara med från starten i Smile och fortsätta utveckla denna fina klinik.


Om tjänsten
Som allmäntandläkare inom Smile är du teamets specialist i oral diagnostik och ansvarar för att arbetet som utförs är patientsäkert och följer god kvalité. En viktig del i ditt arbete tillsammans med din tandsköterska är att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla åldrar. Du utför allt från vanliga undersökningar till akut tandvård och mer avancerade behandlingar. 

På kliniken har vi regelbundet gemensamma klinik- och terapimöten där du får möjlighet till gemensam diskussion och reflektion. Genom detta har du möjlighet till stor påverkan och utveckling av din arbetsplats tillsammans med dina kollegor.

Kungshustandläkarna ligger centralt i Stockholm på Kungsgatan 18 och är en av landets mest moderna kliniker. Hos oss bedrivs vård av högsta kvalitét av mycket erfarna och kompetenta medarbetare. Inom Smiles organisation finns även ett stort nätverk av fler tandläkare och specialister. Vårt mål är alltid att hjälpa våra patienter att ha friska, fräscha, fungerande och naturligt vackra tänder hela livet. Kliniken servar idag drygt 4 500 patienter med ett stort fokus på trygghet, personligt patientbemötande och högkvalitativ tandvård. 

"Som en del av Smile Tandvård kan vi ytterligare öka tillgängligheten och bredda erbjudandet för våra patienter. Tillgången till Smiles stora specialistnätverk kommer att gynna våra patienter" - Tandläkare Anders Malmberg, Kungshustandläkarna.


Din bakgrund & kompetens
För att trivas hos oss är du en social och ödmjuk person som alltid har patientens behov i fokus. Vi arbetar med en god känsla för service på ett förtroendeingivande sätt och ser därför att även du ser vikten av service lika viktig som oss. Vi har ett tätt samarbete i våra team där vi värdesätter prestigelöshet, att ha detta förhållningssätt är viktigt även för dig. Utöver detta ser vi att du:

  • Har en svensk tandläkarlegitimation
  • Har några års erfarenhet som tandläkare
  • Har goda kunskaper i svenska 
  • Meriterande, men inget krav, att du har arbetat i FrendaVi erbjuder dig
Då vi vill att du skall trivas och bli långsiktig hos oss är det viktigt för oss att erbjuda dig goda villkor. Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor, såväl inom kliniken, på Smile och inom hela konsernen Colosseum. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt bidra med ditt engagemang. Genom Smiles interna utbildningssatsning Smile at Work finns goda möjligheter till utveckling. 

Som medarbetare på Smile blir du en del av ett stort nätverk då vi är en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group är en ledande europeisk tandvårdsleverantör som driver mer än 550 moderna, välutrustade kliniker och 50 labb på elva europeiska marknader. Nästan 10 000 skickliga tandläkare utför behandlingar av hög kvalitet som täcker alla specialiteter och strävar efter utmärkt patientvård. 

För oss på Smile är det också viktigt att ha kul tillsammans och fira våra framgångar. Självklart har vi goda villkor och förmåner. 


Anställningsform och tillträde
Tillsvidareanställning med en sysselsättningsgrad från 50-100% utifrån dina möjligheter och önskemål, vi diskuterar gärna vidare för rätt person. Vi ser gärna att du kan börja så snart som möjligt men tar hänsyn till ev uppsägningstider - för oss är din kompetens viktigast.


Har du kommit så här långt? 
Roligt! Då hoppas vi att tjänsten låter intressant för dig och att du vill söka tjänsten. Du söker genom att skicka in din ansökan via vårt ansökningsformulär. Har du minsta fråga, kontakta gärna Regionchef Sara Magnusson sara.magnusson@smile.se  / 0708-77 12 05 eller Rekryterare Jessica Ivarsson: jessica.ivarsson@smile.se / 0735-11 90 95

Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är den 30 september 2022. Vänta därför inte med din ansökan.


Vilka är Smile och vad erbjuder vi?
Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Läs mer om oss på vår karriärssida https://karriar.smile.se/.