Meny
Meny

Specialisttandläkare Oral Protetik till Smile Umeå

Umeå Smile Tandvård Sista ansökningsdag: 2022-10-14

Nygatan 19B, 903 27 Umeå.

Vi söker nu en Specialisttandläkare inom Oral Protetik som vill bli en del av kliniken i Umeå eftersom vår nuvarande går i pension. Missa inte möjligheten att vara en del av detta fantastiska gäng!

I helt nyrenoverade lokaler, mitt i stan, erbjuder vi högkvalitativ tandvård med duktiga och engagerade kollegor. Kliniken bedriver både allmäntandvård och specialisttandvård inom bettfysiologi, protetik, endodonti, ortodonti och käkkirurgi samlat under ett tak. På kliniken är vi 19 medarbetare på 10 behandlingsrum.

Anställningsform och tillträde
Tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Ett urval av dina arbetsuppgifter
Som Specialisttandläkare inom Oral Protetik på Smile leder du ett tandvårdsteam och ansvarar du för att arbetet ni utför är patientsäkert och följer god kvalité. Du kommer att arbeta med avancerade protetiska behandlingar, men även allmäntandvård. Du ansvarar för att vårt remissflöde blir hanterat, både externa och interna.

På klinikerna har vi regelbundet gemensamma klinik- och terapimöten där du får möjlighet till gemensam diskussion och reflektion. Genom detta har du möjlighet till stor påverkan och utveckling av din arbetsplats och dina kollegor.

Din kompetens och dina personliga egenskaper
Vi söker dig som är genuint intresserad av protetik och vill utveckla dina kunskaper inom området. Du är legitimerad tandläkare med specialistlegitimation inom ämnesområdet oral protetik. Vi använder oss av journalsystemet Frenda och det är meriterande om du har erfarenhet från det. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.

Hos oss samarbetar vi, är måna om varandra och har en familjär anda. Därför läggs stor vikt vid personliga egenskaper i rekryteringen. För att trivas hos oss är du en social och ödmjuk person som alltid har patientens behov i fokus. Vi arbetar med en god känsla för service på ett förtroendeingivande sätt. Vi har ett tätt samarbete i våra team där vi värdesätter prestigelöshet. Vi arbetar med modern utrustning och den senaste tekniken och som specialisttandläkare hos oss har du möjlighet att ge den bästa kvalitativa vården till dina patienter.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt bidra med ditt engagemang. 

Låter det intressant?
Skicka då in din ansökan via vår hemsida, karriar.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är den 14 oktober 2022. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Helena Östensson på helena.ostensson@smile.se, eller HR John Björklöf Werner på john.bjorklof-werner@smile.se.

Hoppas vi hörs!

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?
Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Läs mer om oss på vår karriärssida https://karriar.smile.se/.