Meny
Meny

Tandsköterska till Ystad

Ystad Smile Tandvård Sista ansökningsdag: 2022-09-30

Liregatan 2, 271 42 Ystad.

Till Smiles fina klinik i Ystad söker vi nu en tandsköterska. Kliniken erbjuder allmäntandvård och specialisttandvård inom ortodonti och är belägen centralt i Ystad med närhet till goda kommunikationer till hela Skåne. Vi söker dig som vill ha en delad tjänst, där du ena dagen arbetar på rum tillsammans med vår duktiga och omtyckt tandläkare och andra dagen sitter i vår reception och välkomnar våra patienter på bästa sätt.

Vi söker dig som vill vara med på en rolig och spännande tillväxtresa där du får möjligheten att arbeta brett i ett engagerat team. På plats har vi en allmäntandläkare, en ST-tandläkare i Ortodonti, en Ortodontist, en tandhygienist, två ortodontiassistenter och tre tandsköterskor. Vi ser alla mycket fram emot att välkomna en ny kollega.

Anställningsform och tillträde
Tillsvidareanställning på deltid/heltid, 75–100% sysselsättningsgrad efter önskemål. Start enligt överenskommelse med gärna så snart som möjligt.

Ett urval av dina arbetsuppgifter
Som tandsköterska kommer du att ha det övergripande serviceansvaret inom teamet. Du assisterar en tandläkare i den planlagda verksamheten och säkerställer att kvalitetsrutiner följs. I team service (receptionen) kommer du att arbeta med att välkomna våra patienter till kliniken och ge dom den bästa tänkbara servicen. Du kommer också fylla tidböcker i samarbete med våra behandlare och arbeta med enklare administrativa arbetsuppgifter så som fakturering och beställningar.  

Din kompetens och personliga egenskaper
Du är utbildad tandsköterska och har gärna några års yrkeserfarenhet. Du är van att assistera och är självgående i din yrkesroll. God erfarenhet av tandvårdsfönstret är meriterande samt erfarenhet av jornalsystemet Frenda som vi använder oss av.

Som person söker vi dig som är glad, positiv och samarbetsvillig. Du är dessutom flexibel och har ett stort engagemang för dina patienter. För oss är det viktigt att du är servicefokuserad och ger ett lugnt och förtroendeingivande intryck.

Är det dig vi söker?
Skicka då in din ansökan enkelt via vår hemsida, karriar.smile.se. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är 30 september 2022. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Rebecca Tolérus på Rebecca.Tolerus@smile.se eller HR BP Camilla Lundberg på Camilla.Lundberg@smile.se.

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?
Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Läs mer om oss på vår karriärssida https://karriar.smile.se/.