Meny
Meny

Receptionist / Medarbetare i Team Service till Malmö Slottsstaden

Malmö Smile Tandvård Sista ansökningsdag: 2022-10-05

Fridhemstorget 29, 217 53 Malmö.

Vi söker dig som vill arbeta i vår reception som team servicemedarbetare. Kliniken ligger mitt på Fridhemstorget och har moderna lokaler med 10 behandlingsrum och 26 engagerade medarbetare. Kliniken bedriver både allmäntandvård och specialisttandvård inom ortodonti. Missa inte möjligheten att bli en del av denna härliga klinik i centrala Malmö.

Anställningsform och tillträde
Tillsvidareanställning på 100% med start enligt överenskommelse.

Ett urval av dina arbetsuppgifter
Som medarbetare i team service arbetar du i receptionen vilket innebär varierat arbete, alltid med patienten och service i fokus. Du kommer att vara patientens första kontakt på kliniken och du har därmed en viktig roll för att skapa trygghet och relation i förhållande till patienten.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att kalla patienter, reception, sterilarbete och administration. 

Din kompetens och dina personliga egenskaper
I rollen som medarbetare i team service ser vi gärna att du tycker om att hantera många saker samtidigt och brinner för att ge högsta kundservice. Att vara van vid journalarbete och ha hög datorvana är en stor fördel. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift. Det är mycket meriterande om du har en utbildning som tandsköterska. 

För att trivas hos oss är du en social och ödmjuk person som alltid arbetar med att ha patientens behov i fokus. Vi arbetar med en god känsla för service på ett förtroendeingivande sätt. Tillsammans på kliniken bidrar varje medarbetare till klinikens lagkänsla och goda arbetsmiljö.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt att bidra med ditt engagemang.

Är det dig vi söker?
Skicka då in din ansökan via vår hemsida, https://karriar.smile.se/. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är 25 september 2022.

Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Karolina Lönnerberg karolina.lonnerberg@smile.se eller HR Camilla Lundberg, camilla.lundberg@smile.se.

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?
Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Läs mer om oss på vår karriärssida https://karriar.smile.se/.