Meny
Meny

Ortodontist - Smile Tandvård Ystad

Ystad Colosseum Smile Tillväxt AB Sista ansökningsdag: 2022-10-14

Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer – i teamet, på kliniken och i hela Smile. 

Nu växer vår fina klinik i Ystad, och vi rekryterar ytterligare en Ortodontist. Kliniken erbjuder specialisttandvård inom ortodonti samt allmäntandvård. Vi finns centralt i Ystad med närhet till goda kommunikationer inom hela Skåne. Välkommen att bli en del av vårt team!  


Att vara tandläkare hos Smile Tandvård

Smile Tandvårds ambition är att tillhandahålla högsta möjliga odontologiska kvalitet. Vårt arbete inom kvalitetsutveckling är omfattande och vi investerar i utbildning och utrustning. Smile Tandvård sysselsätter en hög andel av branschens specialister och har kliniker noga utvalda utifrån odontologisk kvalitet, värderingar och ambitioner. Här blir du en del av ett starkt team, såväl inom kliniken som Smile i stort.

Som Ortodontist inom Smile är du teamets specialist och ansvarar för att arbetet som utförs är patientsäkert och följer god kvalité. En viktig del i ditt arbete tillsammans med din ortodontiassistent är att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla åldrar. Du deltar aktivt i klinikens multidisciplinära patientarbete och du är ansvarig för remissprioritering samt att specialiteten ortodonti utvecklas och fungerar bra på kliniken. På Smile arbetar vi med patientbehandlingar med Invisalign, i vilket vi gärna ser att du har ett stort intresse. 

Vi har regelbundet gemensamma klinik- och terapimöten där du får möjlighet till gemensam diskussion och reflektion. Genom detta har du möjlighet till stor påverkan och utveckling av din arbetsplats tillsammans med dina kollegor. Som Ortodontist hos oss ingår du även i Smiles Ortodontistteam inom region Syd som du har möjlighet att terapiplanera med. På Smile arbetar vi i journalsystemet Frenda.

Vi erbjuder en tjänst inom sysselsättningsgraden 50 - 100 % (vi är flexibla utifrån dina önskemål och möjligheter). Kliniken i Ystad ligger på Liregatan 2. 


Vem söker vi?

Smile Tandsvårds medarbetare är avgörande för vår framgång. Därför är din inställning och personlighet A & O för oss. Vi ser att du precis som oss arbetar för att ge dina patienter bästa möjliga vård och tillhandahåller högsta möjliga servicenivå. På Smile är vi ett lag, och vi är bäst tillsammans, därför ser vi att du är samarbetsvillig och prestigelös.

Utöver ovan kompetenser ser vi att du:

  • Är utbildad ortodontist
  • Har god erfarenhet som tandläkare
  • Har god journal-/systemvana
  • Talar & skriver god svenska

Smiles erbjudande

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt bidra med ditt engagemang. Genom Smiles interna utbildningssatsning Smile at Work finns goda möjligheter till utveckling. 

Som medarbetare på Smile blir du en del av ett stort nätverk då vi är en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group är en ledande europeisk tandvårdsleverantör som driver mer än 550 moderna, välutrustade kliniker och 50 labb på elva europeiska marknader. Nästan 10 000 skickliga tandläkare utför behandlingar av hög kvalitet som täcker alla specialiteter och strävar efter utmärkt patientvård. 

För oss på Smile är det också viktigt att ha kul tillsammans och fira våra framgångar. Självklart har vi goda villkor och förmåner. 


Ansökan och frågor

Vi hoppas att Smiles organisation kan vara intessant för dig. Ansök gärna till tjänsten genom vårt digitala ansökningsformulär, så återkommer vi till dig när vi gått igenom din ansökan. Vi arbetar löpande med urvalet för tjänsten, så sök gärna så snart du har möjlighet.

Har du specifika frågor är du varmt välkommen att kontakta platschef Rebecca Tolerus rebecca.tolerus@smile.se alt. rekryterare Jessica Ivarsson: jessica.ivarsson@smile.se.


Vilka är Smile?

Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship.

Läs mer om oss på vår karriärssida 
https://karriar.smile.se/.