Meny
Meny

Tandläkare till Smile Molkom

Karlstad Smile Tandvård Sista ansökningsdag: 2022-10-19

Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer – i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkulderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling. 

Till vår fina klinik i Molkom söker vi nu en tandläkare. Här får du som vill en möjlighet att ta stort ansvar för kliniken tillsammans med tandsköterska & tandhygienist. Kliniken är liten och gemytlig, med detta skapas goda möjligheter till dig med idéer att forma kliniken. Missa inte möjligheten att bli en del Smile!

 
Om tjänsten

Som allmäntandläkare inom Smile är du teamets specialist i oral diagnostik och ansvarar för att arbetet som utförs är patientsäkert och följer god kvalité. En viktig del i ditt arbete tillsammans med din tandsköterska är att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård för vuxna. Du utför allt från vanliga undersökningar till akut tandvård och mer avancerade behandlingar.

På kliniken har vi regelbundet gemensamma klinik- och terapimöten där du får möjlighet till gemensam diskussion och reflektion. Genom detta har du möjlighet till stor påverkan och utveckling av din arbetsplats tillsammans med dina kollegor.

Smiles klinik i Molkom erbjuder allmäntandvård, akuttandvård, implantat och barn- och ungdomstandvård. Kliniken är placerad på Stationsgatan 16 och är en av två kliniker i Karlstads kommun. På systerkliniken i Karlstad kommer vissa möten förläggas, och vid behov även klinisk tid. På Smile arbetar vi i journalsystemet Frenda, vilket är meriterande om du har kunskap inom men vi lär gärna upp dig. 

Din bakgrund & kompetens

För att trivas hos oss är du en social och ödmjuk person som alltid har patientens behov i fokus. Vi arbetar med en god känsla för service på ett förtroendeingivande sätt. Vi har ett tätt samarbete i våra team där vi värdesätter prestigelöshet. Vi arbetar med modern utrustning och den senaste tekniken och som tandläkare hos oss har du möjlighet att ge den bästa kvalitativa vården till dina patienter.

Utöver ovan ser vi att du:

  • Innehar en svensk tandläkarlegitimation
  • Har några års erfarenhet som tandläkare
  • Har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift


Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Som medarbetare på Smile blir du en del av ett stort nätverk då vi är en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group är en ledande europeisk tandvårdsleverantör som driver mer än 550 moderna, välutrustade kliniker och 50 labb på elva europeiska marknader. Nästan 10 000 skickliga tandläkare utför behandlingar av hög kvalitet som täcker alla specialiteter och strävar efter utmärkt patientvård. 

För oss på Smile är det också viktigt att ha kul tillsammans och fira våra framgångar. Självklart har vi goda villkor och förmåner. 


Anställningsform och tillträde

Tillsvidareanställning med en sysselsättningsgrad på 75–100% utifrån dina möjligheter och önskemål. Vi ser gärna att du kan börja hos oss i januari 2023.


Har du kommit så här långt? 

Roligt! Då hoppas vi att tjänsten låter intressant för dig och att du vill söka tjänsten. Du söker genom att skicka in din ansökan via vårt ansökningsformulär. Har du minsta fråga, kontakta gärna platschef Ulrika Johansson: ulrika.johansson@smile.se eller rekryterare Jessica Ivarsson: jessica.ivarsson@smile.se.

Vi tillämpar löpande urval för tjänsten därför välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt.


Vilka är Smile?

Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship.

Läs mer om oss på vår karriärssida
https://karriar.smile.se/.