Meny
Meny

Tandsköterska till receptionen - Smile Specialisttandvård Malmö

Malmö Smile Tandvård Sista ansökningsdag: 2022-10-19

 

Hos oss på Smile får du chansen att vara med och skapa Sveriges bästa tandvård. Här får du gehör för dina tankar och idéer – i teamet, på kliniken och i hela Smile. Vi som arbetar på Smile är trygga i vår kompetens. Därför kan vi också vara okomplicerade och varma, inkulderande och lyhörda. Vår kultur är familjär och prestigelös samtidigt som vi drivs av kvalitét och utveckling.  

Nu söker vi en tandsköterska/receptionist med starkt sinne för service och administration till vår fina specialistklinik vid Södervärn. Här välkomnas du till ett familjärt team som värdesätter ett gott samarbete samt att ha roligt tillsammans.

Om tjänsten och kliniken

Smiles specialisttandvårdsklinik är placerad vid Södervärn i Malmö, med goda kommunikationer och närhet till stadens puls. Kliniken är en av tre kliniker under Smiles paraply i Malmö. Kliniken erbjuder specialisttandvård inom käk-kirurgi, parodontologi, endodonti, ortodoni och pedodonti. Hos oss värnar vi om bästa möjliga patientvård och service.

Som medarbetare i receptionen är du en del av vad vi kallar Team Service. I rollen är du klinikens ansikte utåt och tar emot och välkomnar våra patienter. För oss är det viktigt att alla patienter blir sedda och får en fin och trygg upplevelse av oss, här har du en nyckelroll för våra patienters intyck och det tror vi du tycker är kul. I rollen ingår även flertalet administrativa uppgifter. Du kommer boka in patienter, fylla på behandlarnas tidböcker och utföra andra administrativa uppgifter.

Som tandsköterska inom Team Service kommer du vid behov även assistera våra tandläkare på kliniken.  


Vem söker vi?

Smile Tandvårds medarbetare är avgörande för vår framgång. Därför är din inställning och personlighet A & O för oss. Som tandsköterska och en del av team service ser vi att du älskar service, precis som vi gör. Du är dessutom entusiastisk, social och ödmjuk i din framförhållning. På Smile är vi ett lag, och vi är bäst tillsammans, därför ser vi att du är samarbetsvillig och prestigelös.

Utöver ovan kompetenser ser vi att du:

  • Är utbildad tandsköterska
  • Talar och skriver god svenska

Anställningsform och tillträde

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på deltid, 80 %. Vi ser gärna att du börjar hos oss i januari 2023. 

Smiles erbjudande

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Som medarbetare på Smile blir du en del av ett stort nätverk då vi är en del av Colosseum Dental Group. Colosseum Dental Group är en ledande europeisk tandvårdsleverantör som driver mer än 550 moderna, välutrustade kliniker och 50 labb på elva europeiska marknader. Nästan 10 000 skickliga tandläkare utför behandlingar av hög kvalitet som täcker alla specialiteter och strävar efter utmärkt patientvård. 

För oss på Smile är det också viktigt att ha kul tillsammans och fira våra framgångar. Självklart har vi goda villkor och förmåner. 


Ansökan och frågor

Vi hoppas att Smiles organisation kan vara intessant för dig. Ansök till tjänsten genom vårt digitala ansökningsformulär, så återkommer vi till dig när vi gått igenom din ansökan. Vi arbetar löpande med urvalet så ansök så snart du har möjlighet.

Har du specifika frågor är du varmt välkommen att kontakta platschef Caroline Mansell: caroline.mansell@smile.se alt rekryterare Jessica Ivarsson: jessica.ivarsson@smile.se.


Vilka är Smile?

Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship.

Läs mer om oss på vår karriärssida 
https://karriar.smile.se/.