Meny
Meny

Tandhygienist till Norrköping

Norrköping Smile Tandvård Sista ansökningsdag: 2022-10-22

Tandhygienist till Norrköping

Smiles klinik i Norrköping, Slottsgatan 116

Vi söker nu en tandhygienist till Smiles klinik i centrala Norrköping.

Du välkomnas till ett team med 19 engagerade kollegor som dagligen arbetar för att ge sina patienter en bra upplevelse och högkvalitativ tandvård. Här arbetar vi med estetisk tandvård, allmäntandvård för alla åldrar och akuttandvård i 12 behandlingsrum. Vår klinik står inför en spännande tillväxtresa och vi söker nu dig som vill vara en del av vår resa framåt och utvecklas tillsammans med oss.

Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt att bidra med ditt engagemang.

Anställningsform och tillträde
Tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Startdatum enligt överenskommelse.

Ett urval av dina arbetsuppgifter
Förebyggande tandvård är en viktig del i vårt erbjudande och som tandhygienist har du en viktig roll i detta. Du arbetar med sedvanliga tandhygienistuppgifter men även med estetiska behandlingar såsom tandblekning. Du utför behandlingar på både barn- och vuxenpatienter och arbetar löpande med din tidbok för att säkerställa att den är optimalt bokad.

På kliniken har vi regelbundet klinik- och terapimöten där du får möjlighet till gemensam diskussion och reflektion. Som tandhygienist arbetar du självständigt på rum men du samarbetar nära med de andra tandhygienisterna på kliniken.

Din kompetens och dina personliga egenskaper
Du är legitimerad tandhygienist och har gärna några års erfarenhet inom yrket. Du är trygg med arbete i journalsystem och har god datorvana. Vi använder oss av journalsystemet Frenda och det är meriterande om du har erfarenhet från det. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och i skrift. 

För att trivas hos oss är du en social och ödmjuk person som alltid har patientens behov i fokus. Vi arbetar med en god känsla för service på ett förtroendeingivande sätt. Vi arbetar med modern utrustning och den senaste tekniken och som tandhygienist hos oss har du möjlighet att ge den bästa kvalitativa vården till dina patienter.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och kunskapsutbyte med erfarna kollegor. Vi är en organisation i ständig tillväxt och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet. Hos oss finns möjligheter för dig att vidareutvecklas samt att bidra med ditt engagemang.

Är det dig vi söker?
Skicka då in din ansökan via vår hemsida, https://karriar.smile.se/. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen som är 22 oktober 2022. Vänta därför inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Platschef Michael Lundman michael.lundman@smile.se eller HR John Björklöf Werner, john.bjorklof-werner@smile.se.

Vilka är Smile och vad erbjuder vi?
Som Sveriges största privata tandvårdskedja är det viktigt för oss att vi skapar delaktighet och gemenskap på våra kliniker. Tillsammans med våra över 950 medarbetare vill vi utmana och höja kvalitet och utvecklingstakten inom svensk tandvård. Hos oss blir du en del av ett stort nätverk och vår bredd ger stora möjligheter både för personlig utveckling och vidareutbildning. Vi strävar ständigt efter att arbeta i linje med våra värderingar: Collaboration, Care och Entrepreneurship. Läs mer om oss på vår karriärssida https://karriar.smile.se/.